Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Langos
- Öl zum Einfetten
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 100 g Milch
- 250 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Kräuter der Provence
Creme und Fertigstellung
- 30 g Pinienkerne
- 150 g Scamorza, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Schalotten
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 Bund Basilikum, in feinen Streifen
- 300 g Frischkäse
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Mehl zum Bearbeiten
- Öl zum Ausbacken
- 200 g Tomaten, entkernt, in Würfeln (ca. 5 mm)
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 50 g Rucola
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2409 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Langos klassisch
1h 30min
Champignon-Döner mit Knoblauchsauce
40p
Sabich (israelisches Sandwich)
1 Std. 10 Min
Kumpir
1 Std. 15 Min
Halloumi-Pitas mit Melanzanicreme
1h 45min
Pasta-Pizza-Sticks
1 Std. 15 Min
Halloumi-Sandwich mit Ofengemüse
1h
Langos mit Senfcreme und Räucherlachs
1h 30min
Vegane Burritos mit Koriander-Chutney
30min
Gemüse-Döner
40p
Überbackene Taco Shells mit schwarzen Bohnen
30min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 Min