Apparaten en Accessoires
Juletre pull-apart brød
Voorbereiding 40min
Totaal 2u. 20min
32 stykker
Ingrediënten
Deig
-
vann220 g
-
20 g fersk gjær, smuldrettørrgjær2 ts
-
hvetemel, fint400 g
-
olivenolje30 g
-
sukker1 ts
-
havsalt1 ts
Fyll
-
parmesanost delt i biter (2 cm)60 g
-
hvitløksfedd1
-
mozzarella delt i biter (2 cm)200 g
Steking
-
egg, medium blandet med 1 ss vann1
Servering
-
rosmarin, fersk1 ½ ss
-
basilikumblader, ferske1 ½ ss
-
smør, usaltet i terninger30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stykke
Natrium
100 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
377 kJ /
90 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Jul med Thermomix®
20 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Ciabattine
Geen beoordelingen
Damperbrød med sirupsmør
Geen beoordelingen
Irske Potetkaker
Geen beoordelingen
Natronrundstykker med cheddar
Geen beoordelingen
Quinoamuffins med skinke og ost
1u. 30min
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Geen beoordelingen
Minibrød med sjokolade og squash
Geen beoordelingen
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Geen beoordelingen
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Geen beoordelingen
Flatbrød
1u.
Tangzhong melkebrød
Geen beoordelingen
Søtt frokostbrød
1u. 30min