Juletre pull-apart brød

Juletre pull-apart brød

Geen beoordelingen
Voorbereiding 40min
Totaal 2u. 20min
32 stykker

Ingrediënten

Deig
  • vann
    220 g
  • tørrgjær
    2 ts
    20 g fersk gjær, smuldret
  • hvetemel, fint
    400 g
  • olivenolje
    30 g
  • sukker
    1 ts
  • havsalt
    1 ts
Fyll
  • parmesanost delt i biter (2 cm)
    60 g
  • hvitløksfedd
    1
  • mozzarella delt i biter (2 cm)
    200 g
Steking
  • egg, medium blandet med 1 ss vann
    1
Servering
  • rosmarin, fersk
    1 ½ ss
  • basilikumblader, ferske
    1 ½ ss
  • smør, usaltet i terninger
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 stykke

Natrium 100 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 377 kJ / 90 kcal
Vetten 4 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 9 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen