Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Auberginen (à ca. 200 g)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 2 Tomate (ca. 150 g)
- 2 grüne Spitzpaprika (ca. 100 g)
- 200 g Rinderhackfleisch
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 25 g Biber Salçası
- 1 EL Zucker zum Bestreuen
- 1200 g Wasser
- 280 g Reis
- 1 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2119 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weinblätter mit Rinderhack und Zitronensauce - Limon Soslu Etli Sarma
2 godz.
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1u. 15min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1u.
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1 godz. 10 min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55min
Lammgulasch mit Paprika - Tas Kebap
1 godz. 10 min