Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Milch und etwas mehr zum Bestreichen
- 100 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g), grob zerbröselt
- 2 TL Zucker
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 700 g Weizenmehl Type 550
- 130 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Pck. Backpulver
- 3 TL Salz
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Aubergine, in Stücken
- 2 Tomaten, entkernt, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 100 g Tomatenmark
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 2 Eigelb
- Sesam zum Bestreuen
- Schwarzkümmel-Samen zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegane Köfte (Etsiz Çiğ Köfte)
50 Min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1 Std. 10 Min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 Min
Poca (türkische Hörnchen)
2 Std. 10 Min
Sesamkringel - Simit
2 Std. 10 Min
Milchcreme mit Engelshaar - Tel Kadayıflı Muhallebi
3h 30min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 Min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3h 15 min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 Min
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 min