![Konfitüre mit Gelierzucker Konfitüre mit Gelierzucker](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7648C275-1C90-4D92-A92E-C78B92F3D3D9/Derivates/822B5A35-D5E0-422D-94AF-6CE31517C6C1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Obst (z.B. Aprikosen, Kirschen, Beeren, Rhabarber, Pflaumen, etc.), frisch, ggf. entkernt, in Stücken 2 cm
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 Pck. Zitronensäure
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 3468 kJ / 819 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 194 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 8.3 g
Alternatieve recepten
Johannisbeergelee
25 Min
Erdbeer-Konfitüre (ohne Gelierzucker)
1 godz. 5 min
Kiba-Gelee
25 Min
Apfelgelee
5 godz. 30 min
Apfel-Kiwi-Konfitüre
30 Min
Rohkost, gemischt
10 min
Ananas-Ingwer-Konfitüre
35 Min
Apfelmus
20 Min
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25 Min
Hefeschnecken
1 godz. 40 min
Quark-Öl-Grundteig
5min
Hefegrundteig, süss
1 Std.