![Vanillesauce (Creme Anglaise) Vanillesauce (Creme Anglaise)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A42A82E7-54C8-415A-B1CF-58E3CE0BBA51/Derivates/359BD327-B1A8-4598-B556-C9FCA35FFFD7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Eigelb
- 300 g Milch
- 1 Prise Salz
- 50 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 706 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0 g