Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 1 cdita de sal
-
600
g de papas, peladas y en cubos (3 cm)
of 600 g de papas cambray, medianas - 200 - 300 g de ejotes, sin tallos
- 8 - 16 rebanadas de tocino ahumado
- 80 - 100 g de mantequilla sin sal
- ½ cdita de sal, o al gusto
- 1 - 2 cditas de hojas de tomillo fresco
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 4939 kJ / 1176 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 117 g
- Vetten
- 175 g
- Verzadigd vet
- 85 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 4512 mg
Alternatieve recepten
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Puré de papa y poro
40min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Papas rostizadas TM6
1h 15 min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min