Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry Dough
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 5 ½ oz sugar
- 11 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 ½ oz unsalted butter, cold, in pieces
- 1 pinch salt
- 1 large egg
- 1 egg yolk, from a large egg
Pastry Cream
- 1 lemon, thin peel only, no white pith, plus extra zested, to garnish
- 4 oz sugar
- 1 oz all-purpose flour
- 1 ½ oz corn starch
- 4 egg yolks, from large eggs
- 17 oz whole milk
- 20 oz mixed fresh fruit (approx. 3 pints)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1552 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 43 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3 Std. 20 Min
Basque Burnt Cheesecake
3 Std. 10 Min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 Std.
Cheesecake (Baked)
7h 20min
Marble Cake
2 godz. 10 min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Apple Cinnamon Cake
1h 45min
Tiramisu
5h 20min
Gerbeaud Cakes
1h 20min
Flan Pudding
3 Std.
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40 Min
Chocolate Covered Pound Cake
1 Std. 30 Min