Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de poro, en trozos
- 3 ramas de apio, en trozos
- 2 zanahorias, en trozos
- 500 g de cola de langosta, con cáscara
- 90 g de mantequilla
- 20 g de aceite de oliva
- 2 ramas de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cáscara de naranja
- 50 g de puré de tomate
- 50 g de brandy
- 60 g de harina
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- 250 g de crema
- 1 ramillete de cebollín, finamente picado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3146 kJ / 749 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Filete a la pimienta
20 min
New York con salsa bernesa
45h
Bisque de camarón
25 min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 min
Sopa de almendras y azafrán
30 min
Sopa de camarón y hoja santa
25 min
Salsa de arándano
20 min
Filete de res con salsa de higos y chile pasilla
1h 10 min
Salsa Bernesa TM6
20 min
Crema de calabaza rostizada
1h 50 min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 min