Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 120 g di burro morbido a pezzi
- 2 tuorli d'uovo
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 210 g di farina tipo 00
Crema pasticcera alla vaniglia
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 250 g di fragole a fette
- Voeding
- per 10 fette
- Calorieën
- 14826 kJ / 3541 kcal
- Eiwitten
- 76 g
- Koolhydraten
- 407 g
- Vetten
- 176 g
- Verzadigd vet
- 93 g
- Vezels
- 14.1 g
- Natrium
- 1109 mg
Alternatieve recepten
Torta alle fragole
2 Std.
Crostata classica alla frutta mista
1 Std. 20 Min
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1 Std. 30 Min
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1 Std. 30 Min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 Std.
Torta della nonna
1 Std. 30 Min
Crostata con crema ai frutti di bosco
4 Std.
Crostata di marmellata o confettura
1 Std. 10 Min
Torta di mele e yogurt
1 Std. 30 Min
Crostata con crema alle nocciole e cioccolato
4 Std.
Torta al cioccolato
1 Std.
Torta cremosa al limone
2 Std. 30 Min