![Smoked Gulasch mit Bacon Smoked Gulasch mit Bacon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/27f825ad-11d2-4bfb-b34e-c38b9f5e3e1c/Derivates/4570566f-910f-4f27-9fe2-73b0d94df203.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 700 g Rindfleisch, in Würfeln (3 cm)
- 250 g Zwiebeln, in Spalten
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Anrühren
- 150 g Rotwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Tomatenmark
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 EL Paprika de la Vera
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 rote Paprika (ca.180 g), in Würfeln (1 cm)
- 1 geh. EL Speisestärke (15 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1997 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 808 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinefilet in Metaxasauce
1 godz. 30 min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Ochsenbäckchen
5h
Gyros-Eintopf
50min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min
Boeuf Bourguignon
3h 30 min
Winzertopf
2h 40min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4h 15min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40min
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1 godz. 30 min
Malzbiergulasch
1h 15min
Ungarische Gulaschsuppe
2h