Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 800 g de espárragos enteros, medianos sin las bases (ver tip)
- Voeding
- per 100 gramos
- Calorieën
- 87 kJ / 21 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 Min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 Min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min