Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g mistura de frutos secos (nozes, amêndoas, pinhões e avelãs), mais q.b. p/ decorar
- 260 g água, mais q.b. p/ humedecer
- 80 g vinho do Porto
- 150 g manteiga
- 150 g açúcar amarelo
-
20
g leite
of 20 g bebida de soja - 140 g geleia de marmelo
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 260 g farinha de trigo integral
- 530 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de bicarbonato de sódio
- 5 - 8 cerejas cristalizadas
- 1 gema de ovo
- Açúcar q.b. p/ decorar
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 0 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Bolo de abóbora, laranja e cardamomo
1hod. 45min
Compota de maçã e cenoura
50 Min
Bolachas de cereais e maçã
50 Min
Bolo de curgete e cacau
24hod.
Pão de espelta e trigo sarraceno
1hod. 55min
Pão rápido com manteiga de caju
55 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Panquecas de abóbora
40min
Panquecas de frutos do bosque
45 Min
Queijo de amêndoa
6h 15min
Piza vegetariana
1hod. 45min
Bolo da partilha
45 Min