Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
10
g oleju
of 10 g oliwy z oliwek - 300 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej w 0,5 cm plastry
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1320.3 kJ / 315.6 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 28.1 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 740 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rumienienie cukinii
20 Min
Rumienienie pieczarek
25 Min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 Min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 Min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15min
Rumienienie papryki z cebulą
25 Min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 Min
Rumienienie papryki
20 Min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 Min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15min