Rumienienie pieczarek z boczkiem
TM6

Rumienienie pieczarek z boczkiem

4.4 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 g oleju
    of 10 g oliwy z oliwek
  • 120 - 130 g kostek boczku
  • 250 - 300 g pieczarek, pokrojonych w ćwiartki lub w plastry
    of 250 - 300 g pieczarek, małych, w całości

Voeding
per 100 g
Calorieën
1080.9 kJ / 258.2 kcal
Eiwitten
5.3 g
Koolhydraten
0.9 g
Vetten
25.9 g
Verzadigd vet
10.3 g
Vezels
1.5 g
Natrium
630.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten