Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Basilikum, abgezupft
Bolognese-Sauce
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Möhren, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 100 g Rotwein, trocken
- 100 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
Ricottacreme
- 400 g Ricotta
- 1 Ei
- Olivenöl zum Einfetten
- 32 Lasagneplatten, aus dem Kühlregal (à 4 x 22 cm), siehe Tipp
- 200 g Mozzarella, gerieben
Béchamel-Sauce und Fertigstellung
- 20 g Butter, in Stücken
- 20 g Mehl
- 240 g Milch
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3144 kJ / 751 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 619 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1 godz.
Brot-Leberkäse-Auflauf
1 godz.
Chili-Dog-Ring
2 Std. 30 Min
Brot-Lasagne
1 godz. 45 min
Gefüllte Kartoffelrösti
1 godz.
Mac & Cheese-Ring
1 Std. 20 Min
Käse-Blätterteig-Röllchen
1 Std. 40 Min
Pizzatorte
2 Std. 30 Min
Spaghetti-Pizza mit Hackbällchen und Mozzarella
1h 10min
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1h 10min
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1 godz.
Salami-Pizza mit Käserand
1 Std. 50 Min