Sopa de cenoura e espargos com amêndoa

Sopa de cenoura e espargos com amêndoa

4.5 87 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
4 doses

Ingrediënten

  • amêndoa s/ pele
    50 g
  • chalota
    30 g
  • azeite
    30 g
  • espargos verdes arranjados, cortados em pedaços
    300 g
  • cenoura cortada em pedaços
    300 g
  • água
    450 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta preta moída
    1 pitada de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 477 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 778 kJ / 186 kcal
Vetten 14 g
Vezels 5.2 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 6 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...