Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 200 g Laugenbrezeln (2 Stück), in Stücken (1 cm)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 3 - 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 200 g Joghurt, 1,5% Fett
- 1 TL Senf
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Zucker
- 250 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- 1 Pck. Mini-Mozzarella-Kugeln (125 g), abgetropft
- 60 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 794 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40min
München - Leberkäs'-Salat mit Brezelcroutons
35min
Maultaschensalat
30min
Gnocchi-Endivien-Salat
30min
Käse-Salat
15min
Zupfbrot Flammkuchenart
45min
Erdbeer-Caprese mit Pistazienpesto
30min
Italienischer Brotsalat mit Cherry-Tomaten und roten Zwiebeln
30min
Feta-Wassermelonen-Salat
20min
Caprese Wraps
10min
Mais-Salat mit Hackfleisch und Avocado
30min
Trauben-Käse-Salat
15min