Apparaten en Accessoires
Veen- en vlierbessen punch
Voorbereiding 30min
Totaal 10min
6 glazen
Ingrediënten
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glas
Eiwitten
2 g
Calorieën
597 kJ /
143 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
30 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5u. 15min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14u. 15min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Sojabolognese
40min
Dropijs
8u. 30min
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Antioxidantenboost
10min
Lentetaart met yoghurt
5u. 15min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min