Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g wody
- 300 g pieczarek, pokrojonych w ćwiartki lub małych, w całości
-
20
g oleju
of 20 g oliwy z oliwek
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 354.8 kJ / 84.8 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 5.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rumienienie cukinii
20 min
Rumienienie kiełbasy
20 min
Rumienienie szparagów
20 min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Rumienienie papryki
20 min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15min