Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- manteca para enmantecar
- 230 g de almendras enteras con piel
- 100 g de queso parmesano en trozos
- 2 huevos
Relleno
- 100 g de queso parmesano en trozos
- 200 g de cebolla de verdeo en trozos (sólo la parte blanca)
-
30
g de aceite de oliva
of 30 g de manteca - 300 g de hojas de espinaca frescas (limpias y secas)
- 6 huevos
- 100 g de crema de leche (mínimo 35% de materia grasa)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2895 kJ / 692 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Pastel de carne y calabaza
1h
Budín de mandarinas
55min
Chipa
30min
Soufflé de calabaza
1h
Muffins de zucchini y queso
40min
Empanadas de humita
1 Std. 30 Min
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min