Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g mleka
- 100 g cukru
- 100 g masła, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
- 30 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 500 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 2 jajka (1 jajko, roztrzepane, do posmarowania baranka)
- ½ łyżeczki soli
- 2 rodzynki, do zrobienia oczu
- 2 łyżki migdałów, w słupkach do posypania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1813.4 kJ / 433.1 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 63.9 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 156.6 mg
Alternatieve recepten
Drożdżówki-serca z dżemem
2 Std. 10 Min
Pierniczki-witrażyki
2 Std. 10 Min
Choinki z piernika
2h 30min
Pełnoziarnisty wieniec wielkanocny z jajkami i łososiem
1h 45min
Czekoladowe jajka z migdałami
3h 15min
Drożdżowy koszyczek wielkanocny
2 Std. 10 Min
Wielkanocny baranek z makiem
2h 15 min
Włoskie chlebki wielkanocne (Pane di Pasqua)
2 Std. 45 Min
Bułeczki wielkanocne zajączki
1h 50min
Ciasteczka twarogowe zajączki
1h 10min
Chlebek-choinka do odrywania
2 Std. 10 Min
Krwawe paluchy wiedźmy
4 godz. 10 min