Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g mleka
- 40 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 600 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 2 łyżeczki soli
- 800 g wody
- 40 g sody oczyszczonej
- sól gruboziarnista, do posypania
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 967 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bajgle z makiem
1 godz. 25 min
Zakręcone bułeczki piknikowe
50 min
Bułeczki "Stokrotka"
1 Std. 5 Min
Bawarskie bułki preclowe (Panini di Heidi)
4 Std. 30 Min
Drożdżówki-serca z dżemem
2h 10 min
Kakaowe bułeczki gotowane na parze (Mantou)
3h
Chałka
2 godz. 20 min
Obwarzanki wałeckie
3h
Brioszki prosiaczki
2 Std.
Bułeczki jeżyki
2 Std. 30 Min
Chleb-pająk
2ωρ. 55 λεπτ.
Francuskie rogaliki (Croissants)
12h