Ørret med hollandaisesaus

Ørret med hollandaisesaus

Geen beoordelingen
Voorbereiding 25min
Totaal 50min
2 porsjoner

Ingrediënten

  • vann
    750 g
  • poteter delt i biter (3-4 cm)
    350 g
  • salt
    1 ½ ts
  • grønnsaker (feks. asparges, blomkål, i buketter, gulrøtter), delt i biter
    350 g
  • malt svart pepper juster etter smak
    ¼ ts
  • ørreter, hele, ferske, rensete skrapet for skjell (ca. 220 g per)
    2
  • sitroner (inkludert sitron til servering)
    2
Hollandaisesaus
  • smør delt i biter
    100 g
  • eggeplommer
    4
  • hvitvin
    50 g
  • sitronsaft, ferskpresset
    10 g
  • salt
    ½ ts
  • malt svart pepper juster etter smak
    ¼ ts

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porsjon

Eiwitten 44 g
Calorieën 3694 kJ / 882 kcal
Vetten 59 g
Vezels 7.1 g
Koolhydraten 36 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen