![Pollo entero a la cerveza Pollo entero a la cerveza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DC470DE9-FCAE-4CDB-AC80-0250116CBC07/Derivates/4f5bf99e-7911-4821-a0e6-c8b8218d729f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua, para el Varoma
- 1000 g de papas cambray
- ¾ lata de cerveza, oscura
- 1 pollo, entero
- hojas de romero fresco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 8866 kJ / 2111 kcal
- Eiwitten
- 67 g
- Koolhydraten
- 257 g
- Vetten
- 97 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 17 g
- Natrium
- 17349 mg
Alternatieve recepten
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 Std. 15 Min
Cochito
50min
Pollo a los cítricos en Varoma
1 Std. 30 Min
Tradicional barbacoa hidalguense
3 Std.
Estofado de calabaza y mariscos TM6
2 godz. 20 min
Solomillo de ternera con puré de camote al vacío TM6
2 godz. 20 min
Corona de costillas de cerdo con aderezo de quesos
3 Std.
Costillas teriyaki
1 Std. 30 Min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2 godz. 30 min
Rub BBQ
5 menit
Marinada de chile seco
10 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min