Apparaten en Accessoires
Birnen anbraten (400 g)
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
400 g
Ingrediënten
-
Butterschmalz20 g
-
Birnen (mit festem Fleisch, z. B. Corella, Williams), in Stücken (3,5 cm)400 g
-
Zucker30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
2 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
569 kJ /
136 kcal
Vetten
5 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
19 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Obst dünsten
6 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Ananas anbraten (200 g)
15min
Birnen anbraten (200 g)
15min
Äpfel anbraten (400 g)
15min
Äpfel anbraten (200 g)
15min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Suppengemüse anbraten
25min
Pilze anbraten (300 g)
25min
Zucchini anbraten (200 g)
20min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15min