Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Butterschmalz
- 400 g Birnen (mit festem Fleisch, z. B. Corella, Williams), in Stücken (3,5 cm)
- 30 g Zucker
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 569 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pilze und Speckwürfel anbraten
20min
Paprika anbraten (200 g)
20min
Suppengemüse anbraten
25min
Ananas anbraten (200 g)
15 min
Äpfel anbraten (200 g)
15 min
Pilze anbraten (300 g)
25min
Ananas anbraten (400 g)
20min
Birnen anbraten (200 g)
15 min
Möhrenstreifen anbraten (200 g)
15 min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Zucchini anbraten (200 g)
20min
Äpfel anbraten (400 g)
15 min