Apparaten en Accessoires
Empadão de carne
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
8 doses
Ingrediënten
-
cebola300 g
-
dentes de alho2
-
cenoura150 g
-
tomate maduro400 g
-
azeite40 g
-
carne picada500 g
-
folha de louro1
-
1 ½ cubo de caldo de carnecaldo de carne caseiro1 ½ c. chá de
-
vinho branco150 g
-
batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos (1-2 cm)1500 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
noz-moscada1 pitada de
-
leite350 g
-
gemas de ovo batidas2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
620.9 mg
Eiwitten
17.7 g
Calorieën
1820.4 kJ /
435.1 kcal
Vetten
20.2 g
Vezels
5.9 g
Verzadigd vet
6.7 g
Koolhydraten
43.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Empadão de arroz com cogumelos e frango
1u.
Empadão de atum
1u. 10min
Massa guisada com carne
45min
Jardineira de carne
1u. 5min
Bacalhau espiritual
50min
Almôndegas com molho de tomate
40min
Arroz de tomate
30min
Lasanha
1u. 30min
Bacalhau à Brás
25min
Gratinado de bolonhesa
1u.
Canja
55min
Arroz de pato
1u. 5min