Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- masło, do natłuszczenia formy
- 80 g cebuli, przekrojonej na pół
- 20 g oleju
- 1 biała bułka, czerstwa, namoczona i dobrze odciśnięta
- 800 g mięsa mielonego, mieszanego, wieprzowo-wołowego, podzielonego na kawałki
- 6 jajek, 2 surowe i 4 ugotowane na twardo
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki papryki słodkiej, mielonej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 747.8 kJ / 178.7 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 206.8 mg
Alternatieve recepten
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min
Pasztet wieprzowy zawinięty w boczek
8 Std. 50 Min
Pulpety, o rety! Beaty Dobroszek-Trzebskiej
1h 10 min
Klops z papryką i jajkiem
1h 40 min
Gulasz poleszucki
1h 15 min
Pasztet po krakowsku
2小时 40 分钟
Rolada mięsna
1h 10 min
Pasztet
3 godz.
Pasztet pieczarkowy
2 godz. 50 min
Ryba po grecku
45 Min
Chatka wielkanocna
12 Std. 50 Min
Pasztet na Wielkanoc
2h 10 min