Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- masło, do natłuszczenia formy
- 80 g cebuli, przekrojonej na pół
- 20 g oleju
- 1 biała bułka, czerstwa, namoczona i dobrze odciśnięta
- 800 g mięsa mielonego, mieszanego, wieprzowo-wołowego, podzielonego na kawałki
- 6 jajek, 2 surowe i 4 ugotowane na twardo
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki papryki słodkiej, mielonej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 747.8 kJ / 178.7 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 206.8 mg
Alternatieve recepten
Pasztet po krakowsku
2h 40min
Pasta z wędliny
10min
Pasztet
3h
Klops z papryką i jajkiem
1 Std. 40 Min
Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym
3h 25min
Pasta z makreli wędzonej
20min
Pasztet babci Uli
8h 50min
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min
Pasztet wieprzowy zawinięty w boczek
8h 50min
Schab chrzanowy
2 Std. 30 Min
Ryba po grecku
45 Min
Pasztet na Wielkanoc
2h 10min