Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g świeżych drożdży, pokruszonych
- 1 łyżeczka cukru
- 350 g wody
- 700 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka soli
- 50 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
- 2 ząbki czosnku
- 20 pomidorków koktajlowych, przekrojonych na pół
- 1 ½ łyżki oregano, suszonego
- ½ - 1 łyżeczki soli gruboziarnistej
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1108.3 kJ / 264.9 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 316.5 mg
Alternatieve recepten
Podpłomyki z masłem ziołowym
40min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1h 45min
Mini focaccie
2 Std. 5 Min
Focaccia z figami i rozmarynem
2h
Paluchy drożdżowe z czarnuszką i sezamem
1h 40min
Mini foccacie z oregano
3h 40min
Focaccia z kurkami i rozmarynem, pasta serowo-śmietanowa
2h 20min
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2h
Focaccia
2 godz. 50 min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2 Std. 35 Min
Chrupiąca focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia z cebulą
2h 20min