Compatibele versies
Empadão de atum e molho arrabiata com puré de batata-doce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 800 g tomate em pedaços
- 2 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1 c. chá de orégãos
- 250 g atum em lata escorrido
- 150 g milho cozido escorrido
- 1000 g batata-doce de polpa laranja cortada em pedaços
- 250 g leite
- 50 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1968 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão a vapor com puré de brócolos e batata-doce
30 min
Lombinho com crosta de mostarda e coentros com puré de cenoura e batata-doce
45 min
Hambúrgueres de atum com salada fresca de batata-doce
40 min
Almôndegas de peru cremosas
45 min
Almôndegas de frango e ervas
35 min
Pastéis de pescada e batata-doce
1 godz.
Falafel de cenoura e sementes de girassol com salada de tomate e hortelã
45 min
Tarte de beterraba e feta
1 godz. 40 min
Tarte de pera e queijo Brie
1 Std. 10 Min
Empadão de legumes
1 godz.
Tarte de couve-flor e queijo
50 min
Estufado de amendoim africano
50 min