Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 g de boletus deshidratados
- 30 g de agua
- 100 g de champiñones en cuartos
- 50 g de mantequilla muy fría, en dos trozos
- 60 g de chalota en cuartos
- 120 g de vino blanco seco
- 200 g de caldo de pollo
- 125 g de nata (18% materia grasa)
- 25 g de harina de trigo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 4038 kJ / 965 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 56.5 g
- Vetten
- 67.6 g
- Verzadigd vet
- 39.2 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1275.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz blanco de grano largo (Cocción de arroz)
35 Min
Pavo y champiñones en salsa cremosa con pasta
45min
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40min
Salsa soubise (Espesar)
30 Min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4 Std.
Ternera con salsa de setas (Cocción lenta)
3h 45min
Ternera Stroganoff
1 Std.
Salsa bechamel (Espesar)
15min
Carne braseada en salsa con verduras al vapor (Cocción lenta)
3h 15min
Salsa bearnesa (Espesar)
20 Min
Salsa a la pimienta
20 Min
Salsa de queso azul
10min