Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g água
-
600
g couve coração cortada em tiras
of 600 g couve-lombarda cortada em tiras - 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 150 g cenoura
-
150
g tomate em pedaços
of 150 g polpa de tomate - 30 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 150 g vinho branco
- 100 g entremeada
- 250 g entrecosto cortado em pedaços pequenos
- 1 folha de louro
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 2 cubos de caldo de legumes - 1 malagueta seca
- 1 farinheira
- ½ chouriço de carne cortado às rodelas
- 1 chouriço de sangue
- 1000 g feijão-manteiga cozido e escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3018.8 kJ / 721.5 kcal
- Eiwitten
- 29.7 g
- Koolhydraten
- 46.9 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 12.2 g
- Natrium
- 516.3 mg
Alternatieve recepten
Feijoada de porco com feijão-preto
12h 50min
Favas guisadas
50 Min
Grão à alentejana
1h 15 min
Sopa da pedra
1h 30min
Ervilhas com ovos escalfados
40 Min
Jardineira de carne
1 Std. 5 Min
Cozido à portuguesa
1 godz. 35 min
Rancho
2 godz. 45 min
Feijoada de Borrego
1 Std. 10 Min
Favada
55 min
Feijoca com entrecosto
1 Std.
Feijoada à transmontana
45 Min