Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebola
- 1 dente de alho
- 100 g tomate em pedaços
- 50 g pimento vermelho
- 30 g azeite
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de peixe caseiro
of 1 cubo de caldo de peixe - 250 g arroz agulha
- 3 postas de bacalhau demolhado (aprox. 500 g)
- 400 g espinafres descongelados
- 500 g feijão-encarnado cozido e escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1732.5 kJ / 414.1 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 51.5 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 3121.8 mg
Alternatieve recepten
Arroz de atum com espinafres e feijão
25min
Massada de garoupa
45min
Arroz de grelos
45min
Massa guisada com carne
45min
Caldeirada de peixe
45min
Arroz de tamboril
35min
Guisado de ervilhas com postas de pescada
40min
Arroz de bacalhau
30min
Arroz de peixe
55min
Risoto de línguas de bacalhau
55min
Arroz com bacalhau, ovo e salsa
1h
Arroz de polvo
1h 15min