Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 30 g manteiga
- 20 g azeite
- 150 g cebola
- 100 g cenoura
- 300 g carne de vaca p/ estufar cortada em cubos
- 10 g molho de soja
- 20 g vinho branco
-
½
c. chá de caldo de carne caseiro
of ½ cubo de caldo de carne - ½ c. chá de sal
- 100 g leite
- 40 g farinha
Massa tenra
- 50 g manteiga
- 20 g banha
- 100 g água
- 270 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 800 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastéis de bacalhau
45min
Rissóis de camarão
1 Std. 30 Min
Pastéis de massa tenra de alheira
35 Min
Filhós de forma
1 Std.
Massa quebrada
5 Min
Empada de galinha
2h
Maionese
5 Min
Empadas de camarão
50 Min
Empadas de Castelo Branco
1 Std. 40 Min
Empada de caça
48 Std.
Empadas de carne de porco
2 godz. 5 min
Croquetes
3h