Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Pouletbrustfilets, in Würfeln (2-3 cm)
- 100 g Tikka-Paste (siehe Tipp)
- 40 g Ghee (siehe Tipp)
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 10 g Koriander, frisch, abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 2 grüne Chilischoten, halbiert, nach Wunsch entkernt
- 1 TL Salz
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 TL Koriander, gemahlen
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 100 g Wasser
- 70 g Tomatenpüree
- 500 g Vollrahm
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2642 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panang-Curry
45 min
Garam Masala (Gewürzmischung)
10min
Pouletbrust Metaxa
1u.
Apfel-Pulled-Pork
8sa 20 dk
Schnelles Indian Butter Chicken
45 min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2 godz.
Kerala Fisch Curry
30min
Ghee
20min
Tikka-Paste
1u.
Poulet in Peperonisauce mit Zucchetti-Feta-Couscous
55min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min