Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La panna cotta
- 500 g de demi-crème
- 30 g de sucre
- 2 feuilles de gélatine, ramollies env. 5 minutes dans de l’eau froide, essorées
- 50 g de chocolat blanc, en morceaux (2 cm)
Le coulis de fruit de la passion
- 100 g de jus d'orange
- 1 c. à café d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 2 c. à soupe de miel liquide
- 4 fruits de la passion, coupés en deux, pulpe prélevée
Le dressage
- 20 g de chocolat blanc (voir conseil)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2139 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 38 g
Alternatieve recepten
Tiramisu stracciatella
2sa 30 dk
Cheesecake New York
6 Std. 30 Min
Pannacotta au coulis de mangue
4u. 15min
Mousse au thon
5 dk
Sauce cocktail
5 dk
Variations autour du beurre - beurre à la tomate
5 dk
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Vol-au-vent aux quenelles
30 dk
Tarte fine aux deux chocolats et fruits rouges
4h 20min
Mousse au thon
10 dk
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Mousse à la truite
5 dk