Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 hígado crudo de pato (500 - 600 g)
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de oporto
- 2 cucharadas de brandy
- 500 g de agua (para el vapor)
- 500 g de cubitos de hielo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 571 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 19.32 g
- Koolhydraten
- 1.28 g
- Vetten
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Claras montadas
5min
Salsa de tomate
40 min
Salsa bearnesa
15 min
Canelones
13 godz. 30 min
Vichyssoise
2h 20min
Bechamel
15 min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 min
Terrinas de foie trufado
74 godz.
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Sopa de pescado
55 min
Roux
10 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 godz. 10 min