Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 hígado crudo de pato (500 - 600 g)
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de oporto
- 2 cucharadas de brandy
- 500 g de agua (para el vapor)
- 500 g de cubitos de hielo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 571 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 19.32 g
- Koolhydraten
- 1.28 g
- Vetten
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise
2u. 20min
Boletus con foie en papillote
30min
Roux
10min
Coulis de fruta
10min
Terrinas de foie trufado
74h
Foie gras (al vacío)
72h
Salsa de tomate
40min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Pudin de pescado
2h 15 min.
Bechamel
15min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Claras montadas
5min