Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oranges, thin peel only no pith, plus 3-5 oz juice, reserved
- 4 oz sugar
- 1 oz orange liqueur, type Grand Marnier®
- 6 egg yolks, from large eggs
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 310.6 kJ / 74.2 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 4.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème Pâtissière
15 Min
Lemon Meringue Pie
2 Std. 30 Min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 Std. 10 Min
Berry Clafoutis (Anna)
1h 35min
Tiramisu
5h 20min
Crêpes
1h 15min
Gerbeaud Cakes
1h 20min
Brie en Croute with Port Figs
1h 10min
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3h 15min
Lemon Pound Cake
2 Std.
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2h 15min
Kalamata Tapenade
5min