Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oranges, thin peel only no pith, plus 3-5 oz juice, reserved
- 4 oz sugar
- 1 oz orange liqueur, type Grand Marnier®
- 6 egg yolks, from large eggs
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 310.6 kJ / 74.2 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 4.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus Cream Soup
25min
Tuna Deviled Eggs
40min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Flan Pudding
3h
Pimento Cheese Puffs
30min
Artichoke and Butterbean Dip
10min
Gazpacho
1h 15min
Green Tea Crème Brûlée
2 Std. 35 Min
Orange, Ginger, Walnut and Cranberries Bundt Cake
1h 30min
Cream of Asparagus Soup
15min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2 Std. 45 Min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min