Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Azevias
- Azeite q.b. p/ untar e regar
-
1000
g azevia
of 1000 g solha - 50 g queijo parmesão
- 50 g sobras de pão
- 25 g salsa
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Puré
- 5 g aneto
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 10 g coentros
- 50 g azeite
- 1000 g aipo cortado em pedaços pequenos
- 250 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1231 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuscuz de legumes com lombo de salmão e molho de curcuma
50min
Rosbife com batata-doce e molho remoulade
1h 30min
Ovos panados com molho cocktail
1h
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1h 35 min
Gelado de banana e manteiga de amêndoa
25 min
Salmão ao vapor com salada de bulgur e molho de iogurte
45min
Caldeta de peixe do rio
1h
Salmão com bulgur e molho de manga verde
35 Min
Camarões à guineense
25 min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50min
Perna de peru com puré de maçã
11h 30min
Hambúrgueres de salmão com ervas aromáticas e limão com palitos de curgete e parmesão
30min