Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de trozos de carne, sin nervios ni hueso
- 300 g de mezcla de verduras (p.ej. apio, zanahoria, cebolla, ajo, jitomate), en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 4 ramitas de hierbas de olor, frescas (p.ej. salvia, romero), sólo las hojas
- 150 g de sal gruesa
- 30 g de vino tinto
- 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo de olor
- Voeding
- per 1 receta completa
- Calorieën
- 2754 kJ / 658 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30 menit
Concentrado de caldo de pollo
45 Min
Espuma de frutos rojos
10 min
Concentrado de caldo de pollo
45 Min
Salsa cátsup
25 menit
Salsa catsup
1j 15 menit
Mantequilla
2h
Requesón
2h
Concentrado de caldo de verdura
50 Min
Hogaza exprés
50 Min
Pan de brioche
5h
Salpicón de res
40 Min