Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pambazos
- 20 g de levadura seca instantánea
- 375 g de agua
- 500 g de harina
- 50 g de manteca de cerdo
- 35 g de azúcar
- ½ cdita de sal fina
Relleno
- 100 g de queso fresco
- 100 g de lechuga francesa
- 1600 g de agua
- 500 g de papas, peladas y cortadas en cubos pequeños
- 2 cditas de sal fina
- 160 g de chorizo, tipo español
- 10 g de aceite
Salsa
- 185 g de agua
- 15 g de chile guajillo, sin rabo ni semillas
- 30 g de cebolla
- 1 diente de ajo, pelado
- ¾ cdita de sal fina
- crema ácida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1982 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pozole Rojo
1h 30min
Pierna adobada navideña
1h 45min
Esquites de feria
25 min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Caldo de camarón
40min
Cochinita pibil
4h
Chiles en nogada
1h
Torta de chilaquiles de la Condesa
35 Min
Panuchos de cochinita pibil
35 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Tamales de pollo y salsa verde
2h