Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g de sucre
of 250 g de sucre brun - 200 g de crème entière
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre, froid, en un morceau (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2136 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramel liquide
25min
Sauce au caramel
1h 30min
Glace vanille au caramel salé
14h
Coulis de framboises
10 min
Ganache
20min
Oignons caramélisés (200 g)
40min
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Sauce béchamel
15min
Cuisson du riz basmati
35min
Cuisson du riz
25min
Sauce au caramel
1h 30min