Apparaten en Accessoires
Sauce caramel
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 30min
400 g
Ingrediënten
-
250 g de sucre brun250 g de sucre
-
200 - 250 g de crème entière
-
1030 g d'eau
-
1 c. à café de jus de citron
-
30 g de beurre froid, en un morceau (ca. 6 x 4 x 1 cm)
-
1 c. à soupe de vinaigre
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
1 g
Calorieën
2136 kJ /
510 kcal
Vetten
28 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
64 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Génoise
1 Std. 50 Min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Galette de ratatouille
1 Std. 30 Min
Caramel liquide
25 Min
Crème anglaise
15 Min
Crème pâtissière
15 Min
Sauce béchamel
15 Min
Oignons caramélisés (200 g)
40 Min
Ganache
20 Min
Sucre vanillé
72 Std.
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min