Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oeufs, de taille moyenne (53-63 g), froids
- 400 g de jus de betterave rouge
- de l'eau, à remplir jusqu'à 1L
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 61 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Omelette au cheddar à la truffe
30 Min
Pommes de terre rôties au romarin et à l'ail
1h 10min
Salade de concombre à l'aneth
10min
Rissoler 250 g d'échalotes
Geen beoordelingen
Asperge et saumon sauce hollandaise
35min
Oeufs brouillés Sous vide
40min
Mille-feuille chocolat-caramel
Geen beoordelingen
Œufs de couleur jaune
Geen beoordelingen
Couscous d'agneau et crème catalane
Geen beoordelingen
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1h 10min
Sauce à la confiture d'oignon caramélisé
2 Std. 5 Min
Cuisson du riz long blanc
35min