Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
½
oz oil
of ½ oz extra virgin olive oil -
1
garlic clove
of ½ oz yellow onion -
8 ½
oz dark turkey meat, boneless and skinless, cubed (1 in.), dried with paper towels
of 8 ½ oz turkey breast fillet, skinless, cubed (1 in.), dried with paper towels
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 980.5 kJ / 234.5 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 1526 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Browning Pork Strips
15min
Browning Pork Cubes
15min
Sautéed Cauliflower
25 Min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Broccoli Sauté
20min