Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and coat dough
- 600 g bread flour
-
30
g fresh yeast, crumbled
of 3 tsp dried instant yeast - 380 g water
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
Topping
- 40 g extra virgin olive oil
- 40 g water
- 1 ½ tsp salt
- 300 - 350 g brown onions, halved
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 764.9 kJ / 182.8 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 29.9 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 367 mg
Alternatieve recepten
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Focaccia with Onions
1 godz. 30 min
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Brioche
8h
Asparagus Cream Soup
25 Min
Focaccia with Rosemary and Honey
1h 10min
Rosemary Parmesan Shortbread
2h 10 min
Apple Sauce
20 Min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 Min
Apple Butter
1 godz. 30 min
Braided Milk Bread (TM5/6 Metric)
2 Std. 20 Min