Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and coat dough
- 600 g bread flour
-
30
g fresh yeast, crumbled
of 3 tsp dried instant yeast - 380 g water
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
Topping
- 40 g extra virgin olive oil
- 40 g water
- 1 ½ tsp salt
- 300 - 350 g brown onions, halved
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 764.9 kJ / 182.8 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 29.9 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 367 mg
Alternatieve recepten
Brioche
8h
Focaccia with Onions
1 Std. 30 Min
Pizza Dough
1 Std.
Baked Spinach and Eggs
35min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1 Std. 40 Min
Pita Bread
2 Std.
Feta and Olive Loaves
1h 20min
Homemade Pasta
1 Std.
Tomato Tart Tatin
1 Std. 10 Min
Florida Cuban Rolls
3 Std.
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Braided Milk Bread
2 godz. 20 min