Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Para rebozar
- 200 g de harina
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- ½ cucharadita de curry en polvo
- ½ cucharadita de pimienta de Cayena molida
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 cucharadita de eneldo seco
Para macerar
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 1 cucharada de tomillo seco
- 1 cucharada de mejorana seca
- 1 cucharada de estragón seco
- 1 cucharada de eneldo seco
- 1 cucharadita de curry en polvo
- 1 cucharada de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 240 g de harina
- 120 g de maicena
- 400 g de agua
- 1000 - 1200 g de pollo cortado en trozos no muy grandes, salpimentados
Para freír
- 500 - 600 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2574 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 67.2 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Costillas de cerdo glaseadas estilo chino
40min
Cerdo agridulce
45min
Costillas de cerdo al estilo mexicano con pico de gallo
50min
Alitas de pollo picantes (Buffalo wings)
1h 40min
Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos
1h 40min
Sándwich cubano
1h
Pan chino
1h 15 min
Costillar de cerdo asado al chimichurri con ensalada de patata y palmitos
1 godz. 5 min
Fish and chips (Pescado frito a la inglesa)
30min
Hot crunchy wings (Alitas de pollo picantes crujientes)
2u. 40min
Costillas con salsa de miel y bourbon
2h 30 min
Nachos con chile y queso
40min