Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de agua templada
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar el bol)
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 250 g de mozzarella en trozos
- 300 g de tomate triturado en conserva
- 8 de corazones de alcachofa en aceite cortados en cuartos
-
50
g de setas en aceite
of 50 g de champiñones frescos - 50 g de aceitunas negras
- 5 - 6 filetes de anchoa en aceite
- 1 pellizco de sal
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3002 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 78.4 g
- Vetten
- 32.4 g
- Vezels
- 12.1 g
Alternatieve recepten
Rollo de pan mediterráneo
3h
Pizza con queso azul, beicon, pera y miel
3 Std. 35 Min
Calzone vegetariano
1 Std. 50 Min
Ravioli de requesón con salsa de berenjena
1 godz. 30 min
Pizza cuatro quesos
1 godz. 30 min
Panzerotti a la romana
1 godz.
Pizza de pepperoni, emmental y champiñones
1 Std. 20 Min
Calzone margarita con huevo
2h 50min
Pizza de trucha ahumada, alcaparras y mascarpone
30 Min
Pizza cuatro estaciones
1 godz. 30 min
Pizza diavola
2h 15min
Pizza de jamón y champiñones
1h 45min