Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Püree
- 200 g Nektarinen, reif, in Stücken
- 40 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Wodka
Kuchen
- 50 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
- 300 g Butter, weich, in Stücken
- 160 g Zucker
- 30 g Kakao
- 5 Eier
- 300 g Mehl
- 4 TL Backpulver
- 1000 g Nektarinen, reif, in Spalten
Belag und Fertigstellung
- 50 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao)
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. Sahnesteif
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1241 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schoko-Nuss-Kuchen mit Mango
2 Std. 40 Min
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3h
Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą)
2h
Eierlikör-Gugelhupf mit Schokoguss
4 godz.
Apfel-Karamell-Gugelhupf
1sa 30 dk
Mokka-Blechkuchen
1sa 30 dk
Mandarinenkuchen vom Blech
1sa 30 dk
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2h 10min
Schoko-Kiba-Kuchen
1h 45min
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1 Std. 10 Min
Birnen-Schmand-Torte
2h
Apfel-Käsekuchen
1 Std. 40 Min