Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 375 g wody, plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
- 5 g chlorku wapnia, w proszku (patrz wskazówka)
- 2000 g mleka, tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
- 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej
- 80 g soli, niejodowanej
- 1 - 2 łyżki mieszanych ziół, świeżych lub suszonych
- olej, do zalania sera
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 6248.1 kJ / 1487.6 kcal
- Eiwitten
- 70.3 g
- Koolhydraten
- 124.7 g
- Vetten
- 79.9 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Musztarda
36 godz. 10 min
Domowa ricotta
1 godz. 15 min
Ser typu halloumi
29 godz.
Miękki ser kozi w ziołach
18h
Kremowy serek z jogurtu marynowany w oliwie
12 godz. 15 min
Twaróg śmietankowy
3h
Rillettes z kaczką i wieprzowiną
1 godz. 25 min
Majonez
5min
Pomidorowy serek topiony
1 godz.
Kiełbasa słoikowa
26 Std. 30 Min
Ser domowy z kozieradką i czarnuszką
1 godz.
Smalczyk z jabłkiem i majerankiem
1 godz. 45 min