Ser typu halloumi
TM6 TM5

Ser typu halloumi

4.6 (41 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 375 g wody, plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
  • 5 g chlorku wapnia, w proszku (patrz wskazówka)
  • 2000 g mleka, tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
  • 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej (patrz wskazówka)
  • 20 g soli

Voeding
per 1 Cały przepis
Calorieën
5632 kJ / 1340.9 kcal
Eiwitten
68 g
Koolhydraten
120.4 g
Vetten
68 g
Vezels
0 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten